lauantai 19. tammikuuta 2013

Uutta kalustoa.


Tulipahan hankittua mönkijään tämmöinen pieni peräkärry. Pieni mutta riittävän iso kuljettamaan pyydykset ja tarvikkeet kalastuspaikalle. Talvella kokuavannon viereen, kesällä veneelle. Lainsäätäjä, on kerrankin ollut yllättävän kansantajuinen, tämmöinen pikkukärry ei tarvitse mitään rekisteröintiä, riittää, että vetäjän valot näkyvät taakse. Jos kuorma on korkeampi, asetan valopaneelin tuonne sinisen boxin taakse. Pakollista vain "hitaan ajoneuvon kolmio", veturissa itsessään ei sitä tarvita. Nyt kulkevat päivittäiset työkalut mukavasti esim avannoille, ei tarvitse sitoa mitenkään. Ensikäyttövaikutelmien mukaan kärry täyttää siihen asetetut vaatikukset.
Kärry on IKH:n markkinoima, tietenkin kaukoidässä tehty, kuitenkin hintaansa nähden (370,00€) täysin käyttökelpoinen ja kun kärryssä vielä on kippi; auttaa kotoisissa klapihommissa, meillä kun on puulämmitteinen talo.
Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. Tuo onkin todella kätevä kuljetuksia varten! Minkälaiset mönkijän renkaat teillä on käytössä? Ilmeisesti pääsee hyvin talvellakin kulkemaan. Meidänkin täytyisi mönkijän nastarenkaat hankkia. https://www.molitor.fi/huolto-ja-varaosat

    VastaaPoista