torstai 11. elokuuta 2011

Nyt alkoi iso kuha tulemaan pintaan.

Kuha 10,2 kg

Päivän saalis; 1,7 kg ja 10,2kg, kehtasi mennä kotiin, ei vaimo marmattanut järvellä asumisesta.
Siis iso kuha alkoi viimeinkin liikkumaan pintavesissä, lahnat olivat häipyneet kokonaan pois. Kyllä kelpasi nostella kunnollisia kuhia yläilmoihin; filepainokin perattuna nousi tuonne + 6kg.
Tämmöisiä kaloja kun saa, ei ole huonoa omaatuntoa, siitä, että kalastaa kalaa, joka ei vielä kertaakaan ole jatkanut sukuaan.
Vaimo sitten annosteli kalafileet kerta-annoksiin ja päätyi kolmen viikon ajaksi olevan kalaa jos päivittäin syötäisiin.
Eilen muuten valmistui todella hyvä erä kylmäsavustettua kuhaa; ei ole yhdelläkään makkaratehtaalla Suomessa mitään sanomista, mitä voileivän päällisiin tulee. Saksalaiset osaavat vielä valmistaa kunnos bratwurstiakin, Suomessa ei. No, lipsahtihan makkarajutuksi, kun leivänpäälisistä puhuttiin; eihän bratwurst toki sitä ole mutta eestiläinen hapankaali ja saksalainen bratwurst; valurautapannulla lämmitettynä..nam.
Kuitenkin, ei mikään voita kotimaista villikalaa, jos ei onnistu, kokissa vika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti