lauantai 29. joulukuuta 2012

Tänään melko mielenkiintoinen sää.


Tänään varsin mielenkiintoinen sää. Pakkasta -15astetta, tyyntä, sankka sumu, järvellä vähemmän mutta kuuraiset puut loivat uskomattoman kauniin talvimaiseman koko luontoon. Kalaa ei nyt varsin kaksisesti tullut mutta upea järvimaisema korvasi osittain asian.
Tyynellä pakkassäällä ihmisellä tuntuu kuin olisi jossain avaruusmaisemassa; palelevat sormet aluksi hieman häiritsivät kun neopreenihanskat eivät olleetkaa aivan kuivuneet yön aikana. No, kymmenen minuutin kuluttua kädet lämpenivät, on se neopreeni ihme materiaali.
Näiden kuvien myötä terveisiä tuttavaperheelleni Ecuadoriin, Alfille, Luisille, Esthellelle ja pikkuiselle Chaska Asirille. Kuvissa näkyy kotiseutujemme lämpötilaero; Ecuadorissa päivä +25astetta, yö +18astetta....meillä päivä/yö -15astetta. Perustelen näitä terveisiäni sillä, että vaikka blogini lukijoita on ympäri maailman; Ecuadorista tuskin muut kuin Camuendon perhe.
Vähän se meikäläisenkin naamaa rypistelee tuo lämpötila, vaikkei se asteissa niin paljon mutta se sumu lisää purevuutta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti