Tässä sitä keitetyt ja jäähdytetyt ravut 14kpl; keitinliemi päälle ja jääkaappiin maustumaan vuorokaudeksi.
Nostin sumpusta erän saksipuolia ja saksettomia omiin tarpeisiin. Keittäminen; 5l vettä, 10 sokeripalaa, merisuolaa 10 rkl ja kruunutilliä päälle.
Keittämisen jälkeen tillit pois ja uudet tilalle, tehokas jäähdyttäminen ja sitten jääkaappiin vuorokaudeksi; kyllä pudottaa ulkomaan ravut ja katkaravut mennen tullen.
Nostin sumpusta erän saksipuolia ja saksettomia omiin tarpeisiin. Keittäminen; 5l vettä, 10 sokeripalaa, merisuolaa 10 rkl ja kruunutilliä päälle.
Keittämisen jälkeen tillit pois ja uudet tilalle, tehokas jäähdyttäminen ja sitten jääkaappiin vuorokaudeksi; kyllä pudottaa ulkomaan ravut ja katkaravut mennen tullen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti