keskiviikko 18. joulukuuta 2013

On tämäkin talvea 18.12.2013


 
Tämmöinen oli näkymä kun 18.12. ajelin venerantaani. Ei veneellä järvelle, ei kävellenkään.
 

Jään paksuus oli 6cm, ei siis kestä edes miestä varusteineen puhumattakaan yli kolmesataakiloisesta mönkijästä. Talvea ei näköpiirissä koko loppuvuonna; Intermeteon säätilanne aina 2.1.2014 saakka, lämpöasteita ja vettä.
 
Seijakin se pisteli vähän hulinaksi; kuvassa näkyy mönkijäpolkuni; onneksi sivusta pääsi kiertämään. Pahalta näyttää talvikalastus, jää kantaa tuskin edes pilkkimiehen, hehän eivät tunnetusti paina mitään, 3cm jäätä riittää.


 
 
 
 
 
 

 

5 kommenttia:

 1. Miehellä on verkot ollu viikon Sorsavedellä ja yhdessä pienessä lammessa. Tänään tuli lammesta ihan kohtuu kokoinen siika.

  VastaaPoista
 2. Aktiivisempaa päivittelyä toivoisia kallelta,tähän hienoon blogiin! T: Nuori ammattikalastaja

  VastaaPoista
 3. Kyllähän sitä päivittelisi mutta kun on viikkoja eletty kalastajan "rospuuttokelejä", no, nyt sitten huomenissa pääsee taas järvelle muutamaksi päiväksi; pakkasta kun hieman luvassa tuossa vajaan viikon sisään. Minä sitten laittelen tuntojani, jos vaikka pariksi-kolmeksi päiväksi saisi verkot vielä pyyntiin. Senjälkeen upotan muutamat vetonarut jos jään päällekkin pääsisi.

  VastaaPoista
 4. Sama homma täällä Hauholla. Puolitoista viikkoa kerkisi jo verkot olemaan jään alla, mutta nyt ollaan taas veneellä vesillä,no onneksi pakkasia lupailee loppu viikoksi.

  VastaaPoista