torstai 8. tammikuuta 2015

Graavikuhaa.

Graavikuhaa limellä ja inkiväärillä.
Tässä sitä pienet kuhafileet ja tarvittavat "höysteet".
Toinenkin kuva, jossa mukana tuo tillipehko.
Ja sitten tuo aloitusteksti;
Ota pakastettua nahatonta ja ruodotonta kuhaa pari filettä. Pakastettua siksi, että parasiittivaara poistuu.
Sivele molemmat fileet molemmin puolin konjakilla(brändyllä).
Pese lime nopeasti kuumalla vedellä ja raasta kuori fileille, raasta inkivääriä samoin fileiden päälle, siivuta raastettu lime ohuiksi siivuiksi ja asettele fileiden päälle.Reilusti = 1tl sokeria kummallekkin fileelle. Karkeata suolaa makusi mukaan.
Saksi tillisilppua molemmille fileille, molemmin puolin reilusti.
Tässä kuhafileet käärittäväksi ja jääkaappiin.Kääri fileet leivinpaperiin tiukaksi kääröksi ja aseta matalaan vuokaan. Isohko tukeva vesipussi painoksi ja vuoka jääkaappiin.
Siivuta parin vuorokauden kuluttua ruisleivälle; ihastu ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti