torstai 9. helmikuuta 2012

Paistettua kuhaa, oliiveja, tomaattisosetta.

Kahdelle hengelle;
- kuhafilettä 250g
- tomaattisosetta
- oliiveja
- voita
- kananmunaa vispattuna
- piparjuurivoita
- korppujauhoa
- juustoraastetta
- suolaa
Lisää vatkattuun kananmunaan tomaattisosetta ja halutessasi kuivattua tilliä, sekoita. Sivele leivinpaperille asetetuille kuhanpaloille molemmin puolin seosta.
Laita pannulle voita ja oljyä, kuumenna.
Kierittele korppujauhossa kalanpalat ja paista pannussa kullanruskeiksi, lisää molemmin puolin suolaa. Sivele molemmat puolet vielä munaseoksella ja lisää muutama siivu piparjuurivoita, jatka paistamista hiljaisella lämmöllä.
Lisää pilkotut oliivit kalojen päälle, juustoraastetta ja tomaattisosetta; aseta kansi päälle ja jätä hautumaan.
Tarjoillaan haudutettujen juuresten ja kokoperunoiden kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti