torstai 20. lokakuuta 2011

Tänään, 21.10.2011; savulahnapihvejä.

1,5 kg savustettu lahna; perataan ruodot ja nahka pois,
1dl ruokakermaa,
5kpl kuivattuja ruisleivänsiivuja,
1rkl suolaa, miel merisuolaa,
1/2 dl kuivattua tilliä,
1 lohkottu sipuli,
2 kananmunaa,
1 pilkottu valkosipulin kynsi tai enemmänkin, makuasia.
Kaikki ainekset jauhetaan myllystä läpi pariin kertaan ja annetaan vetäytyä kulhossa n 10 min.
Paistetaan valurautapannulla 1/1 voi ja kasviöljyseoksessa kullanruskeiksi.
Kastikkeeksi maustamatonta jogurttia, johon on lisätty 1tl sinappia, hieman sitruunamehua ja pinnalle kuivattua tilliä.
Tällä työkalulla syntyy kalamassa.

Tämmöiseltä se näytttää.
Ja lopputulos on sitten tässä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti