Kotimainen kala
Sivut
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
▼
lauantai 2. marraskuuta 2019
Savustetaan joskus makkaraakin.
›
Tässä "makkaraverstaani" täydessä toiminnassa. Meillä sitten tehtiin ryynimakkar...
lauantai 7. syyskuuta 2019
Borniakin hienosäätöä.
›
Tässä on menossa lämminsavustus. Savustettua naudan sisäpaistia. Piti...
tiistai 23. heinäkuuta 2019
Kylmäsavustusta ... taas.
›
Savutuubi, vasemmalta tulee ilmaa tuubin sisään ja oikealta menee 2,5m alumiiniletku kaapille. Tältä näyttää kaapin sisällä. ...
1 kommentti:
perjantai 10. toukokuuta 2019
Cheviche.
›
Tulihan tehtyä aitoa chileläistä herkkua. Raakakypsytettyä happamassa mehussa (sitruuna, lime) lisukkeena ripaus suolaa, ruskeaa sokeria...
keskiviikko 17. huhtikuuta 2019
Kylmä-/lämminsavustus.
›
Kun savustetaan kylmä-/lämminsavustusta, aina pitää olla kolme perusasiaa hallinnassa; savun tuotto, lämmön säätö ja lämmön tuotto. Lämmö...
1 kommentti:
perjantai 1. maaliskuuta 2019
Savustuskalustoa uusiksi.
›
Tulipahan uusittua savustuskalustoa. Kuva Kärkkäinen verkkokauppa. Ylläolevan näköinen uusi savustin tuli hankittua; Bradley nimittäi...
1 kommentti:
tiistai 29. toukokuuta 2018
EU-määräykset, maakohtainen toteutuminen.
›
Tulipa ihan henkilökohtaisesti vierailtua muutama päivä sitten paljon hehkutetulla Tallinnan Kalaturgilla. Siellä tunnelma lauantaipäivällä...
›
Etusivu
Näytä internetversio